Over Sign & Facade

 

Zoekt u een specialist in lichtreclame en gevelbouw? Dan is Sign & Facade graag uw partner!

Sign & Facade Group is in haar branche marktleider in de Benelux.

Wie zijn wij?

Onze onderneming groepeert met Splen (Diest), Neon Royal (Oostkamp) en Sign & Facade Liège (Luik) drie belangrijke bedrijven die gespecialiseerd zijn in buitenreclame (plexi, reclamepanelen, gevelletters, banieren, reclamezuilen, signalisatie, binnensignalisatie, …) en in het maken en plaatsen van architecturale gevelbouw (cassettegevels), luifels en design gevelbekleding. Zo is Sign & Facade een groep die een totaalpakket aanbiedt op vlak van visuele communicatie voor zowel binnen als buiten.

Totaalservice

Daarnaast ontwerpt, produceert en plaatst Sign & Facade op maat gemaakte producten die kaderen in de architecturale stijl van winkels, shopping centra en openbare plaatsen.

Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling gaan wij steeds op zoek naar innoverende, performante en duurzame producten. 

Voor iedereen de juiste oplossing op maat

Met een jarenlange expertise in de ontwikkeling en begeleiding van projecten is Sign & Facade de bevoorrechte partner van gerenommeerde architectenbureaus, aannemers, publiciteitsagentschappen en bedrijven, gaande van de KMO tot de internationale retailgroepen, maar ook van de plaatselijke zelfstandige.

Topkwaliteit dankzij meer dan 90 jaar ervaring

Al van in de ontwerpfase tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing, begeleidt Sign & Facade u met maatwerk en een hoogwaardige afwerking, onder andere dankzij ons uitgebreid CNC gestuurd machinepark: lasersnijmachines, frees- en ponsmachines, rol- en plooibanken,…

Met een personeelsbestand van meer dan 140 gekwalificeerde werknemers hebt u bovendien de garantie op kwaliteit en respect voor uw deadlines.

Met drie locaties in België steeds dicht bij onze klanten!

Dankzij 3 productievestigingen dekt Sign & Facade het totale Belgische grondgebied, maar eveneens de omliggende landen (Nederland, GH Luxemburg, Frankrijk en Duitsland). Wij hebben tevens de nodige partners in een Europees verband die ons toelaten grotere internationale projecten tot een goed einde te brengen.